31st International Conference of the
POLYMER PROCESSING SOCIETY
Program at a glance

Program at a Glance (Tentative)

Date / Time June 7 (Sun) June 8 (Mon) June 9 (Tue) June 10 (Wed) June 11 (Thu)
8:00-8:30   Registration Registration Registration Registration
8:30-10:10 Opening ceremony
(8:30-8:50)
Plenary lecture 3
(8:30-9:10)
Plenary lecture 5
(8:30-9:10)
Plenary lecture 1
(8:50-9:30)
[8:30-10:20]
Plenary lecture 4
(9:10-9:50)
Plenary lecture 6
(9:10-9:50)
- Oral session
PPS Executive
Committee
(9:30-12:00 /
SAMDA B)
Plenary lecture 2
(9:30-10:10)
Break (20 min)
(9:50-10:10)
Break (20 min)
(9:50-10:10)
(110 min)
10:10-12:00 Break (20 min)
(10:10-10:30)
[10:10-12:00]
- Oral session
(110 min)
[10:10-12:00]
- Oral session
(110 min)
[10:30-12:00]
- Oral session
(90 min)
Break (20 min)
(10:20-10:40)
[10:40-12:10]
- Oral session
(90 min)
12:00-13:30   Lunch
- Lunch
- IPP & PPP
Editorial Boards
- Lunch
- PPS Business
Meeting
(Annual gathering
of all PPS members)
Lunch
(12:10-13:30)
13:30-15:40 PPS Executive
Committee &
Representative
Meeting
(13:30-18:00 /
SAMDA B)
[13:30-15:20]
- Oral session
(110 min)
Poster session 1
13:30-14:30
Poster session 2
13:30-14:30
Plenary lecture 7
(13:30-14:10)
Plenary lecture 8
(14:10-14:50)
[14:30-16:20]
- Oral session
(110 min)
[14:30-16:20]
- Oral session
(110 min)
Closing ceremony
(Raffle Prize / 14:50-15:10)
Break (20 min)
(15:20-15:40)
 
15:40-18:10   [15:40-17:50]
- Oral session
(130 min)
Registration
(16:00~18:00)
Break (20 min)
(16:20-16:40)
Break (20 min)
(16:20-16:40)
[16:40-18:10]
- Oral session
(90 min)
[16:40-18:10]
- Oral session
(90 min)
 
Welcome reception
(18:00-19:30 / Ocean View)
18:10-20:30   Break (20 min)
(18:10-18:30)
Banquet
(18:30-20:30 / TAMNA B)
 
[상호]한국유변학회 대표자:윤경환 사업자등록번호 : 220-82-01332 135-703 서울시 강남구 테헤란로7길 22 한국과학기술회관 신관 806호
TEL : (02)3452-5117 / 5118 FAX : (02)3452-5119 E-mail : ksr@ksr.or.kr
The Korean Society of Rheology (Tax no.: 220-82-01332)
No. 806, 135-703 (635-4, Yeoksam-Dong) 22, 7 Gil, Teheran-ro, Gangnam-Gu 135-703 Seoul, Korea